Minden szerdán rendhagyó csoport alkalmakat tartanak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának munkatársai Csorváson. A cél az, hogy tanítványokat neveljünk, akik majd tovább fogják adni az embereknek Isten igéjét, az örömhírt.

Így történt ez június 25-én is. A csoport alkalmat Sötét László missziósmunkatárs vezette, Máté evangéliumának 21-dik részét tanulmányozva a megjelentekkel. A jelenlévők többek közt azt a kérdést tették fel, mit kellett tennie Bemerítő Jánosnak Jézus szolgálatának megkezdése előtt? A válasz az igében van: „… sokakat visszatérít majd az Úrhoz az ő Istenünkhöz…” (Lukács 1:16) Valamint felkészítette az embereket az Úr számára, hogy az engedetlenek bölcs és igazságos gondolkozásúvá legyenek.

Bemerítő Jánoséhoz hasonló munkát kell végeznünk keresztény tanítványként, hogy akkor, amikor Jézus újra eljön, magához vehesse az övéit.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »