Minden szerdán rendhagyó csoport alkalmakat tartanak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának munkatársai Csorváson. A cél az, hogy tanítványokat neveljünk, akik majd tovább fogják adni az embereknek Isten igéjét, az örömhírt.

Így történt ez június 25-én is. A csoport alkalmat Sötét László missziósmunkatárs vezette, Máté evangéliumának 21-dik részét tanulmányozva a megjelentekkel. A jelenlévők többek közt azt a kérdést tették fel, mit kellett tennie Bemerítő Jánosnak Jézus szolgálatának megkezdése előtt? A válasz az igében van: „… sokakat visszatérít majd az Úrhoz az ő Istenünkhöz…” (Lukács 1:16) Valamint felkészítette az embereket az Úr számára, hogy az engedetlenek bölcs és igazságos gondolkozásúvá legyenek.

Bemerítő Jánoséhoz hasonló munkát kell végeznünk keresztény tanítványként, hogy akkor, amikor Jézus újra eljön, magához vehesse az övéit.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »