dabasifek

Véleményem szerint napjainkban a világ legnagyobb problémáját nem a „harmadik világbeli” éhínség, a szegénység, gyógyíthatatlan betegségek vagy valamiféle diktatórikus államapparátus jelenti, hanem a harag.

Ember és ember közti, közösségi szintű, többség és kisebbség közti, de nemzet és nemzet közötti konfliktusok hátterében is a harag, a gyűlölet áll.

Sajnos be kell látnunk, hogy az egész Földet áthatja a harag. Mondják talán sokan, hogy itt már csak a csoda segíthet, és igazuk van. Erről a csodáról volt alkalmunk beszélni Dabason, a március 12-i FÉK Klubon. A csoda pedig Jézus személye, „aki elveszi a világ bűneit” (János evangéliuma 1:29)

Fajó Attila

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210226_00
Babavárást támogatva

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Berettyóújfalui SZERETETPONTJA a legkisebbekre is nagy figyelmet fordít. Egy több gyermekes kismamát kerestünk fel otthonában, amit megelőzött egy személyes

Elolvasom »
Nagyharsányi összefogás

Az MPE OCM Segítő Szolgálat Nagyharsányi csapata összefogott egy Alsószentmártoni családért. Ebben a családban 6 gyermeket nevelnek és egy unoka bővítette a családot

Elolvasom »