A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió által fenntartott Segítő Szolgálat országosan 16 telephelyen biztosítja a házi segítségnyújtás szociális alapszolgáltatást az arra rászorulóknak. Az egri telephelyen sok olyan idős gondozottjuk van, akik már egyedülállóak és igen nehéz a megélhetésük.

Ezt a szükséget látva, nekik kívántak segíteni az egri pásztorkör tagjai, mely öt egyház összefogása által jött létre Egerben. Adakozásuk egy részét felajánlották, és megkérték a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálat Verpeléti SZERETETPONT-ját, hogy a gyűjtött pénzből élelmiszert vásároljon, és juttassa el a Covid-19 vírus ideje alatt nehéz helyzetbe került embereknek, családoknak.

Összesen 120 db élelmiszercsomagot sikerült a SZERETETPONT munkatársainak összeállítani, és eljuttatni a szükségben lévőkhöz. Ki sírva, ki örömmel, ki pedig örömében sírva vette át a csomagokat. Az élelmiszer csomag mellé lelki táplálékot, bátorítást is kaptak, a Mai Ige kiadványát, mely a nehéz idők lelki terhén tud segíteni bátorító üzeneteivel.

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata ezúton is köszönetet mond az egri pásztorkörnek adományukért!

Papp Zoltán

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
elelmiszergyujtes-plakat2
Élelmiszergyűjtés

A Békési SZERETETPONT élelmiszercsomagokkal segíti a rászoruló családokat, ami hatalmas segítség a nélkülözők számára. Kérjük támogassa Ön is ezt a jó ügyet, és

Elolvasom »