eger-finn-2017-evangelizacio-3

Eger volt a finn missziós csoport utolsó missziós állomása az MPE Országos Cigánymisszió vendégeiként, ahol július 29-én szolgáltak. Itt is először a gyerekek gyülekeztek a helyi közösségi házban, hogy meghallgassák az énekeket, az Isten szeretetéről szóló rövid tanításokat. Utána imádkoztunk a gyerekekért, majd egy kis ideig játékok következtek.

Délután már felnőttek is jöttek a közösségi házba a meghirdetett evangelizációs istentiszteletre. Berki András lelkipásztor köszöntötte az érdeklődőket, majd néhány énekkel Istent dicsőítettük. Ezt követte a finn missziós csoport szolgálata, akik rövid bemutatkozás után finn nyelven énekeltek néhány általunk is ismert éneket, valamint többen is elmondták, hogyan lépett be az életükbe az élő Isten. Egy rövid, tömör igehirdetést követően imádkoztak mindazokért, akik testileg vagy lelkileg kerestek megerősítést, megújulást, gyógyulást, szabadulást.

Hálásak vagyunk Istennek az együtt töltött napok áldásaiért, élményeiért és a megerősödő finn-magyar kapcsolatokért.

Adamik László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »