Az MPE OCM Segítő Szolgálatának munkatársai ismét részt vettek a Hajdúhadház Város Önkormányzata által szerevezett Torzsás Napok fesztiválon, melynek időpontja 2014. szeptember 26 – 28 volt.

A programsorozat célja, hogy megőrizze, valamint átörökítse a káposztatermesztéssel és feldolgozással kapcsolatos hagyományokat. A színes programok nagyszerű lehetőséget nyújtottak a kikapcsolódásra a rendezvényre látogatóknak. Mindezt gazdagította civil szervezetek, munkahelyi közösségek, családi, baráti körök jelenléte, főzőversenye.

Segítő Szolgálatunk a múlt évben egészségügyi szűrővizsgálatokkal csatlakozott a rendezvényhez. A nagy érdeklődésre való tekintettel, hajdúsámsoni telephelyünk munkatársai az idén is jelen voltak és vérnyomás, illetve vércukormérést végeztek. A kapott értékekről mindenkit tájékoztattunk. A helyi és a környékbeli lakosság köréből ismét nagy számmal vettek részt a méréseken.

Daróczi Kitti     

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »