A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül, vagy kitöltik és leadják részünkre a „kérelmes papír” nyomtatványt azok a kétségbeesett nők és férfiak, akik megoldást várnak tőlünk. A mi feladatunk, hogy a kérésekre reagálva, amint lehetőségünk nyílik a támogatásra, mi készek legyünk segíteni bárkin.

Továbbadományozói tevékenységünket nem tudnánk végezni, ha nem lennének azok a jótékonykodók, akik adományaikkal támogatnák ezt a jó célt. A Szeretetszolgálat munkatársai minden alkalommal ingyen házhoz mennek az adományokért, ami nagy segítség lehet, ha bútorokat, illetve háztartási gépeket ajánlanak fel.

A 06/30/156-9443-as telefonszámot hívva Ön is jelezheti számunkra, ha új vagy használt, de szép állapotú, jól működő eszközeit vagy személyes tárgyait szeretné egy-egy nehéz sorsú családnak felajánlani.

Adományátadásainkat fényképes és írásos dokumentációval igazoljuk, így Ön biztos lehet abban, hogy jó kezekbe kerülnek a dolgai.

A képeken a Békési SZERETETPONT adományátadásai láthatók.

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »