iskolaballagas

Iskolánk nyolcadikos tanulói számára egy korszak lezárult.

A ballagási ünnepségen a hetedikes diákok a zászló átvétele mellett bátorító gondolatokkal indították útjukra a nyolcadikosokat, akik elköszöntek társaiktól, tanáraiktól, és megköszönték szüleiknek az elmúlt évek támogatását, segítségét.

A 8.a osztály mottónak az alábbi idézet választotta:

„Tetteidnek tudjál örülni,

más tetteit tudd megbecsülni,

főként ne gyűlölj egy embert se,

s a többit hagyd az Úristenre!”

Durkó Albert misszióvezető köszöntőjében kiemelte az általános iskola és a pedagógusok értékeit, ami mindenképp meghatározó a tanulók további életében. A továbbtanuláshoz, a felnőtt élet indításához szóló üzenete: “Semmi sem lehetetlen annak, aki hisz.”

A ballagás megható pillanatai közé tartozott az osztály közös éneke, a missziós munkatársak áldása és éneke, az elismerések, oklevelek átadása. A nyolc év énekkari munkájáért, kulturális rendezvényeken való szereplésért, kiemelkedő sportteljesítményért köszöntöttük tanítványainkat. A legjobb tanulónak járó Dávid Mátyás-díjat Balikó Balázsnak ítélte a nevelőtestület. A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Fekete István és Gyöngyösi Tamara 8.a osztályos tanulókat a roma hagyományok ápolásáért, az iskola hírnevének erősítéséért külön elismerésben részesítette.

Durkóné Illés Bernadett igazgató elmondta, nagyon jó közösséggé, igazi csapattá formálódott az osztály. Az eltelt évek élményei, tapasztalatai, a megszerzett tudás, még a járvány által sújtott időszak se múlik el nyomtalanul: beépül a diákok személyiségébe, a jövőjüket alakítja, a céljaikhoz és az azok eléréséhez vezető úthoz hozzátesz. Megköszönte a szülőknek, hogy a nyolc év alatt együttműködő partnerek voltak. A nevelőtestület nevében Durkó Albert Zoltánné, Fekete Annamária és Szoboszlai Alfonzné szülőknek elismerő oklevelet és virágot nyújtott át.

A végzősök időkapszulában rejtették el üzeneteiket, vágyaikat, céljaikat. 10 év múlva közösen megnézzük, mit rejt a 2021-ben végzett 8.a időkapszulája!

Ballagó diákjainknak gratulálunk! További sok sikert kívánunk!

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. december 5.
 • 2023. december 5. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Jézus hív, ha megfáradtál

Minden hétvégén láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából válogatva

Elolvasom »