Segítséget várva keresik fel a rászorulók a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatát, azon belül pedig az ország különböző régióiban működő SZERETETPONTOKAT. A Szeretetszolgálat békési kirendeltsége, a Békési SZERETETPONT. Ide hetente több kérelem is érkezik be valamilyen adományra.

Az utóbbi időben megnövekedett az igény az élelmiszercsomagokra, hisz az élelmiszerek drágulnak, a családok bevétele pedig sajnos nem növekszik, így sokan hiányt szenvednek, segítségre szorulnak.

Az elmúlt hetekben a kérésekre reagálva a Békési SZERETETPONTNAK lehetősége nyílt arra, hogy összeállítson tizenöt darab tartós élelmiszerekből álló csomagot, egy jólelkű adományozó felajánlása révén pedig 3 kg burgonyát is adhattak az adományok mellé a kollégák.

A családok hálásak voltak a támogatásért, a Szeretetszolgálat munkatársai pedig bíznak abban, hogy a jövőben is tudnak segítő kezet nyújtani a bajbajutottaknak.

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »