Az MPE OCM munkatársai először jártak január 13-án Csantavéren. A szerbiai gyülekezetet szolgálat és testvéri kapcsolatok ápolása, új kapcsolatok létrehozása céljából látogatták meg.

Az igei szolgálat a bűnbeesés történetéről szólt, és arról, hogy vissza kell térnünk Istenhez. Nem Isten volt az, aki elfordult tőlünk, hanem mi fordultunk el Tőle, bűneink miatt.

A mintegy 40 jelenlévő nagy többsége roma származású és nagy számban 12–23 év közötti fiatal. Örültünk, hogy az anyukákkal kisebb gyermek is voltak.

Az alkalom Isten dicsőítésével kezdődött, majd a Biblia olvasásával folytatódott. Mivel a jelenlévők nagy része nem tud olvasni, az olvasta fel az Igét, aki tud olvasni. Az alkalom bizonyságtevésekkel folyatódott, ezután pedig Isten Igéjéről beszélt a szolgáló. Hatalmas áldás és tanulságos volt számunkra ez a látogatás.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »