ketegyhaza-evangelizacio-2013-02

Július 10-én munkatársaimmal, Varga Mihállyal, Antóni Ernővel, Kis Istvánnal és Petneházi Gézával, valamint a békési Kegyelem Gyülekezet egyik tagjával, Antóni Viviennel evangelizációs alkalomra készültünk Kétegyházán, amit szabadtéren szerettünk volna megrendezni, de az eső elmosta ezt a kezdeményezésünket. Bár ez kedvünket szeghette volna, mégis úgy határoztunk, hogy a rossz időjárás ellenére megtartjuk a tervezett alkalmat, de nem a szabadban, hanem az egyik családi házban. Népes kis csoport gyűlt össze, akik már nagyon vártak minket, hogy az Istent dicsőítő dalokat, és Isten üzenetét hallhassák.

Néhány dicsőítő énekkel Kis István, Antóni Ernő és jómagam készültünk, majd az igei szolgálatot Petneházi Géza testvérünk vezette, Jakab levele 4, 7 alapján: „Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.”

A rövid igehirdetés után alkalom nyílt a közös imádkozásra, majd aki szerette volna, azért külön is imádkoztak a testvérek.

Nagyon áldott alkalomban volt részünk, és nagyon örülünk, hogy a rossz időjárás nem befolyásolt minket abban, hogy Isten üzenetét hirdessük a kétegyházi lakosoknak.

Gajdács-Leszkó Georgina

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »