ketegyhaza-evangelizacio-2013-02

Július 10-én munkatársaimmal, Varga Mihállyal, Antóni Ernővel, Kis Istvánnal és Petneházi Gézával, valamint a békési Kegyelem Gyülekezet egyik tagjával, Antóni Viviennel evangelizációs alkalomra készültünk Kétegyházán, amit szabadtéren szerettünk volna megrendezni, de az eső elmosta ezt a kezdeményezésünket. Bár ez kedvünket szeghette volna, mégis úgy határoztunk, hogy a rossz időjárás ellenére megtartjuk a tervezett alkalmat, de nem a szabadban, hanem az egyik családi házban. Népes kis csoport gyűlt össze, akik már nagyon vártak minket, hogy az Istent dicsőítő dalokat, és Isten üzenetét hallhassák.

Néhány dicsőítő énekkel Kis István, Antóni Ernő és jómagam készültünk, majd az igei szolgálatot Petneházi Géza testvérünk vezette, Jakab levele 4, 7 alapján: „Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.”

A rövid igehirdetés után alkalom nyílt a közös imádkozásra, majd aki szerette volna, azért külön is imádkoztak a testvérek.

Nagyon áldott alkalomban volt részünk, és nagyon örülünk, hogy a rossz időjárás nem befolyásolt minket abban, hogy Isten üzenetét hirdessük a kétegyházi lakosoknak.

Gajdács-Leszkó Georgina

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-20200924_03
Ismét tudtunk segíteni

Fiatalok kértek segítséget a Békési SZERETETPONTTÓL, hogy előrébb jussanak és boldoguljanak a mindennapokban. Sok hátrányos helyzetben élő családapa és családanya fáradozik nap, mint

Elolvasom »