A hagyományokhoz híven idén is ünnepélyes keretek között köszönte meg a Rehabilitációs foglalkozató dolgozóinak éves munkáját a fenntartó Pünkösdi Cigánymisszió vezetése. Az újkígyósi telephellyel működő foglalkoztatóra nagy szükség van, hiszen a megváltozott munkaképességű emberek számára legtöbbször szinte lehetetlen az elhelyezkedés a nyílt munkaerőpiacon.

Az MPE OCM által működtetett szervezet Kelet-Magyarország egyetlen egyházi fenntartású rehabilitációs foglalkoztatója. A misszió vezetésének kezdetektől fogva egyik célja volt, hogy olyan emberek számára is munkalehetőséget biztosítsanak, akik egészségi állapotuk miatt nem tudnak elhelyezkedni Békés megyében.

Jelenleg negyvenhét munkatárssal működünk, akik közül mindenki megváltozott munkaképességű. Elsősorban Újkígyósról és Szabadkígyósról vannak munkavállalóink, de van, aki Békéscsabáról és Medgyesegyházáról jár be hozzánk dolgozni. A telephelyünkön főként nyomdaipari termékekkel foglalkozunk, de az előállított dolgaink a könyvektől kezdve az ajándéktárgyakig széles skálán mozognak” – emelte ki Annus Beáta rehabilitációs tanácsadó, aki hozzátette, hogy a foglalkoztatónál idén eredményes évet zártak, a megrendelések folyamatosan érkeznek hozzájuk.

Az évzáró ünnepség keretében a misszió békési központjában látták vendégül a dolgozókat, akiket Durkó Albert misszióvezető, Gálné Erdész Orsolya koordinációs misszióvezető-helyettes is köszöntött, Surman László hitéleti-missziós főigazgató pedig igei gondolatok megosztásával szolgált a megjelentek felé.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 25.
 • 2024. június 25. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »