A Magyar Pünkösdi Cigánymisszió Segítő Szolgálata a múlt év végének közeledtével újra megválasztotta a 2017-es év szociális gondozóját. A Segítő Szolgálat munkatársai közül, akik naponta az idősek ellátásában, házi segítségnyújtásban mutatnak felebaráti, önzetlen szeretetet nehéz kiválasztani azt, aki az adott évben kiemelkedett kollégái közül. De Istennek hála, azzal a válogatott gárdával, ha szabad így fogalmaznom, amivel a Segítő Szolgálat együtt dolgozik a rászorulók mindennapjainak könnyebbé tételén, sok olyan személyt találni, aki feladatvégzése közben kiérdemli a fent említett címet. Ilyen volt, Szeifert Imréné Csilla, az egri telephely gondozónője. Hadd álljon itt a következőkben vezetőgondozójának jellemzése:

Szülőfalujában az Ő szervezésének köszönhetően indult el az idősellátás Segítő Szolgálatunkon keresztül. Azóta 5 gondozónk tevékenykedik a településen. Ez a növekedés az Ő szeretettel és körültekintően végzett munkájának a gyümölcseként is értékelhető, hiszen úttörőként jó példát mutatott, ezért jó hír terjedt el rólunk. (Berkiné Erdélyi Júlia)

Kedves munkatársunknak ezúton is még egyszer gratulálunk az Év gondozója-díj elnyeréséhez! Előttünk, a Segítő Szolgálat előtt egy újabb év áll. Egy újabb kihívásokkal és újabb áldásokkal teljes esztendő. Reményteljesek vagyunk, tudjuk, hogy a végzett munka nem hiábavaló és mennyei erőt kapunk annak elvégzéséhez!  

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »