2018 év végén újra összegyűltek az MPE OCM Segítő Szolgálatának telephely vezetői, hogy a már hagyományossá vált módon átadják az Év gondozója címet és az idei évtől bevezetett Év dolgozója címet munkatársaiknak. 

Évről évre nehéz döntést hoznak meg munkatársaink, hogy kiválasszák elvitathatatlan érdemei révén melyik munkatárs legyen különleges dicséretben részesítve.

Idén a választás a berettyóújfalui telephely egyik gondozójára Láposi Józsefnére esett és a tatabányai telephely egyik irodai dolgozójára Anga Attilánéra.

Hadd álljon itt egy kivonatos idézet mindkettőjükről, munkahelyi vezetőik megfogalmazásában:

“Láposi Józsefné 2010. december 1-óta dolgozik szolgálatunknál, szociális gondozó- ápoló munkakörben. Munkájában jóhiszeműen és tisztességesen jár el, titoktartási kötelezettségének eleget tesz. Az ellátottaival való találkozásaink alkalmával személyét mindig dicsérettel illetik. Az ellátás során olyan feladatokat is igyekszik ellátni, melyek nem tartoznak szorosan munkaköréhez, azonban ilyen esetekben minden alkalommal betartja a kompetencia határait. Keze munkáját dicsérik az ellátottak lakásában, annak ablakaiban díszlő virágok – örömet és nyugalmat szerezve ezzel idős gondozottjainak.”

“Anga Attiláné Enikőt több mint 5 éve ismerem azóta dolgozik szolgálatunknál. Tatabányai irodánkban a szociális étkeztetéshez kapcsolódó feladatokat ő végzi, de ezek mellett naplózik és az önellenőrzésben is segít. Ő az az ember aki nagy lendülettel veti bele magát a mindennapi feladatokba. Ha úgy érzi, hogy ezt a lendületet valaki akadályoztatja akkor megrémül, hogy határidőre nem végzünk a feladatokkal. Határozottsága, lényegre törő temperamentuma segíti a hatékony munkavégzést. Ez is segíti abban, hogy a felmerülő vitás kérdéseket frappánsan megoldja.” 

Újra, közel az évvégéhez hálásan állapítjuk meg, ilyen remek kollégákat nem mindenki tudhat magáénak!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »