evgondozoja_es_dolgozoja_2019_02

Évről évre jó megállni és visszatekinteni az MPE OCM Segítő Szolgálat munkatársai által végzett emberfeletti munkára, segítésre, támogatásra, amit a szociális alapszolgáltatás keretein belül végezni tudnak.

A szakmai vezetők által felállított szempontok alapján választott gondozók összegyűlve, telephelyvezetőikkel egyetemben egy ünnepi ebédet költhettek el az MPE OCM központi irodaházában. Közülük ítélték idén a szegedi telephely példás munkájú gondozóját, Horváthné Darida Editet az ‘Év gondozója’ díj ez évi nyertesének.

Immáron második éve ‘Év dolgozója’ díjat is átvehet egy arra érdemes munkatársunk, aki most Papp Brigitta, a kunszentmiklósi telephely irodájának munkatársa lett.

Ők ketten méltón képviselik azokat a százakat, akik nap, mint nap áldozatos tevékenységükkel öregbítik Segítő Szolgálatunk jó hírét, az MPE OCM jó megítélését. Hálásan köszönjük nekik!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210413_00
Várva várt segítség

Egy nehéz helyzetben lévő család internetes felületen kérte a környékbeli településeken élők segítségét. A hír hozzánk is eljutott, ezért a Berettyóújfalui SZERETETPONTUNK adománygyűjtést

Elolvasom »
ami
Megszépült környezet a Reményhírben

A Reményhír Intézményfenntartó Központ a KEHOP-5.2.13-19-2019-00019 azonosító számú „A békési Eötvös József Általános Iskola energetikai korszerűsítése” című pályázati konstrukció keretében 99 824 670 Ft összegű,

Elolvasom »