ketegyhaza-evangelizacio-2013-marcius_01

Az MPE OCM missziós munkatársai úgy döntöttek, hogy a kétegyházi evangelizációt most az egyik vendégszerető család, a Sztojka család otthonában rendezi meg, szeptember 11-én.

Több evangelizációt rendezett már az MPE OCM Kétegyházán a Damjanich utcai játszótéren és minden alkalommal akadtak olyan emberek, akik elhatározták, hogy Jézus követésére szánják életük hátra lévő részét.

Örömünkre szolgál, hogy a Nagy Sándor utcában létre jött egy kis cigánycsoport, amely már két éve tart heti rendszerességgel alkalmakat szerdai napokon.

Ez alkalommal a Sztojka család otthonában tartottuk meg rendezvényünket, ahol is kellemes meglepetésben részesültünk. Ugyan is sokkal többen eljöttek az alkalomra most, hogy egy háznál volt a rendezvény, mint, amikor a közterületen.

Itt a zákányszéki evangélista munkatársunk Péter Pál hirdette Isten üzenetét és többen sírással és imádkozással reagáltak az örömhírre.

Most, is mint minden alkalommal, örömmel számolhatok be arról, hogy Isten természetfeletti módon szólt bele az emberek életébe, amitől az emberek megvilágosodásra és döntésre jutottak. 

Szeretettel ajánlottuk figyelmébe minden érdeklődőnek a heti rendszerességgel működő házi csoportos alkalmainkat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »