kunagota-evangelizacio-2013-01

Kunágotán tartott evangelizációt az MPE OCM gyülekezet plántáló csoportja június 28-án, a község tornatermében.

A szolgálatot a zákányszéki Péter Pál és dicsőítő csoportja végezte. Fontos, hogy minden ember halljon Isten szeretetéről, kegyelméről, az újrakezdés lehetőségéről. Az Ige buzdított és bátorított, hogy ne nyugodjuk bele sikertelenségeinkbe, mert van megoldás. Nem mindegy, hogy mire, vagy kire figyelünk.

Többen is kérték a jelenlévők közül, hogy segítsen imádkozni Istenhez, mert úgy döntöttek, hogy a továbbiakban az Ő akarata szerint szeretnének élni.

Jó volt látni az átszellemült arcokat. Őszintén vágyakoztak Isten után ezek az emberek. Elhangzott, hogy az eddig eltelt időben a többség nem is gondolt Istenre, nem hittek, és nem érdekelte őket Jézus. De most történt valami, amit megértettek, és reméljük, hogy ez változást is fog eredményezni életükbe.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »