mezobereny-evangelizacio-2013-majus_01

2013. május 15-én, szerdán az MPE OCM és a Reményhír Alapítvány munkatársai evangelizációs alkalmat tartottak Mezőberényben, a házi csoport helyszínének udvarán. A házigazda nagyon kedvesen, és nagy várakozással fogadta őket, akik az alkalom előtt együtt imádkoztak az egyik családért, és gyermekükért, áldást kérve életükre.

A délután további részében néhány dicsőítő énekkel szolgált Gajdács-Leszkó Georgina és Szilágyi Róbert, majd Petneházi Géza szolgált az Igéből. Az igehirdetés fő mondanivalója a megtérés volt. Testvérünk megtérésre buzdítására többen előrejöttek, és befogadták az Úr Jézust, valamint voltak, akik gyógyulásért kértek imát.

Nagyon áldott alkalomban volt részük munkatársainknak, hiszen igen sokan eljöttek a rendezvényre, és sokan voltak, akik nyitott szívvel hallgatták a szolgálatokat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »