Emődi ellátottunk lányától kaptuk az alább olvasható köszönőlevelet. Valóban jó érzéssel tölt el bennünket a pozitív visszajelzés, ami kicsit kiszakít bennünket a mindennapok mókuskerekéből, és választ kapunk: van értelme a mukánknak!

“Az intézményük létezése és a munkatársaik munkája, nagyon sokban megkönnyíti idős édesanyám életét, minden napjait, aki Emődön él. Az életemet megnehezítette a távolság miatti állandó aggódás, sokkal gyakrabban szeretném látogatni, mint ahogyan tehetem. Két évvel ezelőtt, az Önök Segítő Szolgálata megkereste és segítséget ajánlott. Édesanyám nagy bizalommal várta a kapcsolat felvételt a segítő szolgálattal, ami nagyon szerencsésen alakult, hiszen anyukámat azóta is mindenben segítik, biztonságot, törődést, magas szintű ellátást biztosítanak a részére.
Külön szeretnék köszönetet mondani munkatársuk kiemelkedő szakmai munkájáért, amiben Édesanyámat és a többi idős embert részesíti. Kohányiné Németh Zita példamutató, emberséges magatartása, az idős emberek iránt érzett tisztelete nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az én anyukám élete nagyon pozitív irányban mozduljon el. Amióta vele foglalkozik, sokkal jobban elviseli a minden napok nehézségeit, az egészségi állapota javításához nagyon sok jó tanácsot kap és az sem utolsó, hogy a napi étkeztetésében is megfelelő ellátásban részesül. Azt hiszem, bármilyen távol is vagyok tőle, ma már hála az Önök munkájának, biztonságban érzem Őt.
Nem tudom elégszer leírni és elmondani, hogy köszönöm, amit a Mamiért tettek és tesznek. Köszönöm, hogy ilyen gondozók gondoskodnak az idősekről, mint Zita. Az Önök tevékenysége, példaként szolgálhat az országban működő segítő szolgálatoknak, hiszen csendben, annál nagyobb hatékonysággal és szeretettel végzik ezt a nagyon nehéz, igazi hivatástudatot igénylő munkát.
Kívánok Önnek és kollégáinak nagyon sok sikert, jó egészséget és kitartást, ehhez a szép, de nagyon-nagyon nehéz munkához és kellő támogatást, ahhoz, hogy még sok – sok rászoruló idős embernek legyen része abban a segítségben, amit Önök Édesanyámnak is biztosítanak!

Köszönettel és tisztelettel,

Mayerné Boros Mária”

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések