kifoztukbefoztuk

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziója által működtetett Jelenlét Pont és a kömlői Biztos Kezdet Gyerekház közös szervezésében szeptember közepén befőző napot tartottunk.

A befőzés során lecsót készítettünk a kisgyermekes anyukák, illetve a Gyerekház és a Jelenlét Pont munkatársainak közreműködésével. A délelőtt folyamán kiváló hangulatban igen ízletes beraknivaló jött össze. Több,mint húsz üvegnyi lecsót tettünk el télire, és nagyon jót ettünk együtt.

Ezek a közösségi programok kiváló lehetőséget adnak egymás megismerésére. Sok fiatal anyuka számára kikapcsolódást és kötődési lehetőséget jelentenek az ilyen jellegű közösségi programok, hiszen a gyermek születése után sokszor a négy fal közé ragadnak. Fontos figyelnünk a kismamákra, fontos keresni, támogatni őket, mert a gyermek ugyan sok örömöt jelent, de sok kihívást is támaszt. Nem szabad és nem is kell egyedül csinálni a gyereknevelést! Ahogy egy régi afrikai mondás tartja: „A gyerek felneveléséhez egy egész falu kell.”

A jövőben is tervezzük hasonló, az étel köré épülő programok szervezését, mert az ennivaló minden szinten összehozza az embereket.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 24.
 • 2024. június 24. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »