Farsang-2022-Erdos-300x225-1

A farsang jegyében látogattak el a Reményhír Intézmény Erdős Kamill Szakképző Iskolájának Szociális ápoló és gondozó szakon tanuló 10.a osztályosai osztályfőnökükkel és egy tanárukkal egy helyi étterembe, a Kira Vendéglőbe. Az ebéd autentikus környezetben, vidám, farsangolós hangulatban zajlott, lehetőséget biztosított a kötetlen beszélgetésre. A tanórán kívüli csoportos találkozásoknak, foglalkozásoknak közösségformáló, csapatépítő ereje van. Ezeken az alkalmakon a diákok és tanáraik hosszan el tudnak beszélgetni minden őket érintő vagy az érdeklődési körüknek megfelelő témákról is. Az ebéd közben felmerült annak a lehetőségnek a gondolata, hogy az ilyen “csapatépítő ” találkozások hagyománnyá váljanak. A gondolat döntés lett: lesz folytatás, kellenek az ilyen alkalmak!

A farsangi hangulatot az időseknek is biztosították, amikor jelmezbe öltözve segítették a gondozottakat a Hajnal István Szociális Otthonban.

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »