Jó szokásunkhoz híven Soványháton szezonális programokat szervezünk. Februárban a gyerekek nagy örömére farsangot rendeztünk. Nagy várakozás előzte meg a programot és megtelt a ház mókával és kacagással.

Megnyitó beszéd után néhány bibliai gondolatot hallgathattunk meg a gyerekekkel, melyben elhangzott: Isten ajándéka az, hogy lehetőségünk van így együtt lenni és élvezni mindazt a jót, amit kapunk. Csapatépítő játékokkal folytatódott tovább a program. Ezt követte a jelmezes felvonulás, amit díjaztunk is. A legkreatívabban beöltözött gyermek tortát vihetett haza. Természetesen nálunk sem maradhatott el a fánk és a tombolasorsolás, amit mi inkább zsákbamacskának neveztünk el, hiszen minden gyermek nyert valami kis ajándékot.

Köszönetet szeretnék nyilvánítani Abdul Ádámnak, Surman Lászlónak és az állandó önkéntes csapatunknak, akik minden szezonális programunkban segítenek: Surmanné Balogh Matild, Zsibrita Andrásné, Czinanó Dzsesszika és Surman Zoltán. Nem utolsó sorban köszönjük missziós szervezetünk, az MPE Országos Cigánymisszió támogatását!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »