Jó szokásunkhoz híven Soványháton szezonális programokat szervezünk. Februárban a gyerekek nagy örömére farsangot rendeztünk. Nagy várakozás előzte meg a programot és megtelt a ház mókával és kacagással.

Megnyitó beszéd után néhány bibliai gondolatot hallgathattunk meg a gyerekekkel, melyben elhangzott: Isten ajándéka az, hogy lehetőségünk van így együtt lenni és élvezni mindazt a jót, amit kapunk. Csapatépítő játékokkal folytatódott tovább a program. Ezt követte a jelmezes felvonulás, amit díjaztunk is. A legkreatívabban beöltözött gyermek tortát vihetett haza. Természetesen nálunk sem maradhatott el a fánk és a tombolasorsolás, amit mi inkább zsákbamacskának neveztünk el, hiszen minden gyermek nyert valami kis ajándékot.

Köszönetet szeretnék nyilvánítani Abdul Ádámnak, Surman Lászlónak és az állandó önkéntes csapatunknak, akik minden szezonális programunkban segítenek: Surmanné Balogh Matild, Zsibrita Andrásné, Czinanó Dzsesszika és Surman Zoltán. Nem utolsó sorban köszönjük missziós szervezetünk, az MPE Országos Cigánymisszió támogatását!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »