feknyirvasvidozites20150909_01

Szeptember elseje. A dátum, amitől a diákok szíve megremeg, mert az iskola egy hosszú nyári szünidő után újra kinyitja kapuit. A FÉK Klub Nyírvasváriban, az új tanévben is töretlenül folytatódik tovább. A helyi fiatalokkal a legutóbbi klubfoglalkozásunkon az időzítésről beszélgettünk. Mindannyian voltunk már úgy, hogy feszülten figyeltük az órát, hogy mikor kezdődik a kedvenc sorozatunk, filmünk. Mindent úgy próbáltunk alakítani addigra, hogy lehetőleg semmi ne jöhessen közbe. Sok mindent időzítünk előre. De vajon életünk fontos döntéseit, eseményeit kell-e előre időzítenünk? Mindenképp, hiszen például az sem mindegy, mikor mennyit tanulunk, ha már iskolakezdésről van szó. Be kell vennünk életünk eszköztárába az időzítést, mint olyat, többek között ez is segít abban is, hogy céltudatosak és sikeresek lehessünk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »