floorball20180425_01

Április 25-26 között két finn úriembert köszönthettünk a Reményhír suliban. A diákok nagy örömére egy floorball pályát és ahhoz tartozó felszereléseket hoztak magukkal, amit a testnevelés órára érkező, különböző évfolyamú osztályok lelkesen ki is próbáltak. Leevi Ahopelto és Rainer Frisk road show szerűen utazták körbe Magyarországot, és álltak meg különböző iskoláknál az általuk biztosított programokkal. Énekes és gitárművész lévén, tehát zenész emberként hívták fel magukra az összesereglett diákság figyelmét az általuk tolmácsolt evangéliumi üzenetre.

A floorball pályán töltött délelőttök után a délutánok gyülekezeti szolgálattal teltek, Tiszaburán és Mezőberényben. Mindkét helyen zenés evangelizációt rendeztek a finn vendégek közreműködésével. Hálásak vagyunk azért, hogy találkozhattunk velük, és az OCM által fenntartott iskolában fogadhattuk őket. Köszönjük az iskola vezetőségnek, hogy teret és lehetőséget biztosítottak számunkra, illetve köszönjük Jánosi Ferencnek, az Ifjúság- és Családépítő Szolgálat vezetőjének, akinek közvetítésével lehettek itt finn vendégeink.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-20200924_03
Ismét tudtunk segíteni

Fiatalok kértek segítséget a Békési SZERETETPONTTÓL, hogy előrébb jussanak és boldoguljanak a mindennapokban. Sok hátrányos helyzetben élő családapa és családanya fáradozik nap, mint

Elolvasom »