kiskunmajsa-finnek-evangelizacio-2017-1

Július 24-én egy nyolcfős finn missziós csoport érkezett Békésre az MPE Országos Cigánymisszió vendégeiként, akik két finn pünkösdi gyülekezetből jöttek, hogy megismerjék a romák helyzetét Magyarországon, és hogy minden lehetséges módon hirdessék a Jézus Krisztus megváltó munkájáról szóló evangéliumot, azaz örömhírt.

Délelőtt Békésen ismerkedtek az MPE OCM központi irodájával, az ott dolgozókkal, valamint a Soványhát utcában található Csillagpont közösségi házzal.

Délután Kiskunmajsára utaztunk, ahol a helyi testvérek és a zákányszéki gyülekezet tagjai már izgatottan készülődtek a szabadtéri evangelizációs alkalomra – székekkel és padokkal próbálták kényelmesebbé tenni az érdeklődők számára a részvételt. Imádkozás után Péter Pál és felesége, Edit kezdték meg a szolgálatot Istent dicsőító dalok éneklésével, a hallgatóság buzdításával. Közben sötét felhők gyülekeztek az égen, és erős szél kavarta a port az utcán, de a hívő testvériség buzgó imádsága meghallgatásra talált, mert csak pár csepp eső esett, miután a felhők tovább szálltak.

Ezt követte a finn csoport szolgálata, akik énekekkel, bizonyságtételekkel, rövid igehirdetéssel buzdították megtérésre a jelenlévőket, majd ezt követően előre hívták azokat, akik imdáságot kértek megtérésért, gyógyulásért, szabadulásért.

Hisszük, hogy a sok-sok buzgó imádság szintén meghallgatásra talált, és leszenk olyanok, akik ez után felkeresik a helyi gyülekezetet, hogy tovább keressék az élő Istent.

Adamik László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »