kiskunmajsa-finnek-evangelizacio-2017-1

Július 24-én egy nyolcfős finn missziós csoport érkezett Békésre az MPE Országos Cigánymisszió vendégeiként, akik két finn pünkösdi gyülekezetből jöttek, hogy megismerjék a romák helyzetét Magyarországon, és hogy minden lehetséges módon hirdessék a Jézus Krisztus megváltó munkájáról szóló evangéliumot, azaz örömhírt.

Délelőtt Békésen ismerkedtek az MPE OCM központi irodájával, az ott dolgozókkal, valamint a Soványhát utcában található Csillagpont közösségi házzal.

Délután Kiskunmajsára utaztunk, ahol a helyi testvérek és a zákányszéki gyülekezet tagjai már izgatottan készülődtek a szabadtéri evangelizációs alkalomra – székekkel és padokkal próbálták kényelmesebbé tenni az érdeklődők számára a részvételt. Imádkozás után Péter Pál és felesége, Edit kezdték meg a szolgálatot Istent dicsőító dalok éneklésével, a hallgatóság buzdításával. Közben sötét felhők gyülekeztek az égen, és erős szél kavarta a port az utcán, de a hívő testvériség buzgó imádsága meghallgatásra talált, mert csak pár csepp eső esett, miután a felhők tovább szálltak.

Ezt követte a finn csoport szolgálata, akik énekekkel, bizonyságtételekkel, rövid igehirdetéssel buzdították megtérésre a jelenlévőket, majd ezt követően előre hívták azokat, akik imdáságot kértek megtérésért, gyógyulásért, szabadulásért.

Hisszük, hogy a sok-sok buzgó imádság szintén meghallgatásra talált, és leszenk olyanok, akik ez után felkeresik a helyi gyülekezetet, hogy tovább keressék az élő Istent.

Adamik László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »