finn_misszioscsoport_2018_01

Az az öröm és megtiszteltetés ért bennünket, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszióját, hogy március 5. és 10. között egy Finnországból érkezett 14 fős missziós csoportot láthattunk vendégül hazánkban. A többnyire fiatalokból álló csoport Elek (Itt a helyi polgármester, Pluhár László szívélyes vendéglátását élvezhették és megtekinthették az eleki cigány tájházat. Ebből az ország területén kettő van összesen, a másik Hodászon található.), Mezőberény, Zákányszék, Eger, Kerecsend és Kótalj településein tettek látogatást az eltelt idő alatt és a helyi OCM gyülekezetekben szolgálva adtak számot Istennek az életükben végzett munkájáról. 

Mindig különleges élmény egy külföldről érkezett keresztény embernek bemutatni az itthon folyó gyülekezeti munkát, megismertetni őket a helyi kultúrával és a fent említett közösségek testvériségével. Rendkívül nagy szükség volt a helyi összejöveteleken megjelent gyermekek felé megnyíló, az evangélium üzenetét az ő kis nyelvükön megfogalmazó, finn testvérek munkájára. Isten szeretetének, bűnbocsátó kegyelmének, szabadításának üzenete az általuk elmondott bizonyságokban, rövid jelenetekben, énekekben, igei gondolatokban megfogalmazva érte el a hallgatóság szívét és nem eredménytelenül. Minden alkalom végén szakítottunk időt az együtt imádkozásra és Isten az Ő Szellemének erejével át meg átjárta az éhes, Őt kereső emberek szívét. Csodálatos dolgokat tapasztalhattunk és láthattunk!

Reményeink szerint nem utoljára fogadhattunk gyülekezeteinkben ilyen kedves, önzetlenül segítő társaságot. Legyen az Örökkévalóé minden dicsőség, aki az Ő népének dicséretei között lakozik és jelenlétével betölti az életünket!

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »