viadia20181031_01

Október 31. és november 3. között egy négy fős finn missziós csoport látogatott el az MPE OCM-hez. Vezetőjük, Rainer Frisk, zenész cigány férfi már többször járt nálunk, nagy örömünkre igen jó kapcsolatunk alakult ki vele. A csoport tagjai a ViaDia finn missziós szervezet vezetői közül kerültek ki. 

Jártunk velük Mezőberényben, a helyi OCM-es házi csoportban. Tiszaburán, ahol sétát tettünk a helyi cigány telepen, majd a FIROSZ (Fiatal Romák Országos Szövetsége) közösségi házában roma fiatalokkal beszélgettek vendégeink. Mindkét helyen énekeltek és bizonyságot tettek Jézusról. Feszült figyelem kísérte szavaikat, és a Rainer Frisk kivételes gitártudásával előadott dalokat is.

Vendégeink eljutottak a Heves megyei Egerszólátra, ahol egy összevont (több felekezetből jött) ifjúsági alkalomon vettek részt, majd Kompoltra is. Itt a helyi gyülekezet istentiszteleti alkalmán vettek részt a finnek, szolgálva a jelenlévők felé, később szeretetvendégséggel zárva az összejövetelt.

Hálásak vagyunk, hogy kapcsolat épülhet köztünk és testvéreink között! Reméljük, hogy a jövőben mindkét fél számára gyümölcsöző és áldásos közös munkálkodásra kerül sor!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések