A Fida International missziós szervezet közvetítésével az MPE OCM egy hétig egy Finnországból érkezett 8 fős csoportot látott vendégül. A csoport az evangélium üzenetével és speciálisan gyerekeknek megfogalmazott bibliai tanításokkal szolgáltak az ország különböző OCM gyülekezeteiben.

Első állomásuk az OCM mezőberényi házi csoportja volt. Itt énekkel, bizonyságtevéssel adtak különleges ízt a szokásos alkalomra összegyűlő embereknek. Az először visszafogottan mutatkozó hallgatóságot a zákányszéki Agapé dicsőítő csoport dalai csalogatták közelebb. A házi csoportnak összejöveteli helyet biztosító ház udvara hamarosan megtelt kíváncsi emberekkel, akikért az alkalom végén, ha kérték, imádkoztak is külföldi vendégeinknek. Nagy öröm volt látni egy, a karjáért való imádkozás után gyermeki izgatottsággal telt asszony arcán a felszabadultságot. Nem győzte fel-le emelgetni a korábban még nagy fájdalommal telt végtagot, hogy mindenkivel tudassa: Jézus meggyógyította őt! Istené legyen a dicsőség! 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »