Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott otthont. A program elsősorban azokat a fiatalokat célozta meg, akik érdeklődnek a testi és lelki egészség megőrzésének módja iránt.

Harmadik állomásához érkezett az elsősorban fiatalok számára megrendezett Lélekben rendben című programsorozat, amelynek elején Durkó Albert az MPE OCM misszióvezetője és Surman László hitéleti-missziós főigazgató köszöntötte a résztvevőket, majd dicsőítéssel és imádsággal vették kezdetüket az előadások.

Az előadók ezúttal is kiváló szakemberek voltak az adott témakörben. Dr. Ruzsa János kardiológus adjunktus mélyreható betekintést nyújtott testünk egészségének fontosságába, a szív-érrendszeri betegségek megelőzésébe, kezelésébe, de érdekes volt látni azokat az általa kigyűjtött bibliai idézeteket is, amelyek a témához kapcsolódtak.

Baráti Róbert, az Ózdi Pünkösdi Gyülekezet lelkipásztora a lelki egészség fontosságáról, a hit erejéről és a mentális jólét megőrzésének kulcsairól is beszélt. Az interaktív előadások mellett a szervezők lehetőséget teremtettek a résztvevők számára arra is, hogy választ kapjanak személyes kérdéseikre és tapasztalataikat megosszák egymással.

A program címe, „A testünk, mint templom: testi lelki egészség”, tökéletesen tükrözte azt az üzenetet, amit a rendezvény közvetíteni kívánt. Az esemény jó alkalmat biztosított arra, hogy a fiatalok elmélyítsék tudásukat és megértsék, hogyan lehet gondoskodni az egészségükről annak érdekében, hogy minél teljesebben élhessék életüket.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 25.
 • 2024. június 25. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »