Júliustól változás állt be a Pünkösdi Cigánymisszió szervezeti felépítésében. Elindult egy átalakulási folyamat, mely eredményeként a misszió vezetése a mikro-mátrix irányítási mód pilot jellegű bevezetésére vállalkozik azzal a céllal, hogy növelje a szervezet működésének rugalmas alkalmazkodó képességét, hatékonyságát, továbbá hordozza a misszió számára a növekedés differenciált lehetőségét.

A szervezeti és működési átalakítással fordulóponthoz érkezett az Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió élete. Durkó Albert misszióvezető szerint a változásra elsősorban a szervezet növekedése miatt volt szükség.

Hiszem és látom, hogy Isten kezdettől fogva rengeteg csodán keresztül vitt bennünket. A mi szolgálatunk arra épül, hogy minden szükségben lévő emberen segítsünk, támaszt adjunk számukra, hogy építhessenek ránk és Istenre, aki elküldött bennünket” – emelte ki a misszióvezető a változások részleteiről tartott munkaértekezleten.   

Az MPE OCM vezetése több mint egy évet dolgozott az előkészületeken, a terv nagyon sok szakmai szűrőn átesett.

„Az átalakításra azért volt szükség, mert Isten kegyelméből egyre növekvő szervezet vagyunk, jelenleg mintegy ezerháromszáz munkatárssal dolgozunk együtt. Úgy véljük a most bevezetett mátrix rendszer alkalmasabb lesz a lehetőségek jobb kiaknázására. A cél, hogy az igazgatók a jelenleginél sokkal nagyobb döntési jogköröket kapjanak, ugyanakkor számos esetben a különböző szervezetek közösen fognak dolgozni egy-egy projekten” – hangzott el a tájékoztatásban.  

Mint azt Durkó Albert kiemelte, a szervezet élén továbbra is a misszióvezető áll majd, az igazgatóságok a hitéleti és a missziós tanács alatt fognak működni, és újabb osztályok és csoportok szerveződnek a Pünkösdi Cigánymisszió munkájának eredményesebbé tétele érdekében. Az értekezleten átadásra kerültek a vezetői kinevezések is. Surman László hitéleti-missziós főigazgató, Rossu Teó gazdasági misszióvezető-helyettes, Gálné Erdész Orsolya koordinációs misszióvezető-helyettes, Fazekas Hajnalka szociális igazgató, Kiss Szilvia intézményvezető, Dr. Szilágyiné Morár Ildikó hálózati és kommunikációs igazgató, Filó Vivien pedig a nemzetközi kapcsolatok igazgatójaként folytatja munkáját a jövőben.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 13.
 • 2024. június 13. 17:00

  Esemény: Házi csoport Körösnagyharsány

  Helyszín: Körösnagyharsány, 5539 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 17:00

  Esemény: Házi csoport Nyírpilis

  Helyszín: Nyírpilis, Magyarország


   

 • 2024. június 13. 17:00

  Esemény: Istentisztelet Hajdúhadház

  Helyszín: Hajdúhadház, Magyarország


   

 • 2024. június 13. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberény

  Helyszín: Mezőberény, 5650 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskunmajsa

  Helyszín: Kiskunmajsa, 6120 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Mezőtárkány

  Helyszín: Mezőtárkány, 3375 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Rohod

  Helyszín: Rohod, 4563 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Ifjúsági alkalom Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Kossuth u. 24. Közösségi Ház


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerben

  Helyszín: Eger, Malomárok u. 1.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Rohodi Istentiszelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Vadasparki kirándulás

A Segítő Szolgálat szegedi közösségi pszichiátriai ellátásának aktív szabadidő eltöltést támogató közösségi programja valósult meg június 4-én. A kliensek és hozzátartozóik egy keddi

Elolvasom »