gadoros20200205_01

Egy nehéz körülmények között élő gádorosi, 3 gyermekes édesanya írt kérelmet a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának. Levelében megfogalmazza, hogy párja alkalmi munkákat vállal, ő pedig otthon van a 7 hónapos babájukkal, így nem tud hozzátenni a családi kasszához. Gyermekeik még kiskorúak, és egyikük vaksága miatt speciális iskolában tanul.

Ők is, mint sok más rászoruló család, nehezen tudnak megélni a jövedelmükből. Minden pénzüket számlákra, élelmiszerre, tisztító és tisztálkodási szerekre, a gyermekeiknek szükséges gyógyszerekre költik, és tűzifára már csak alig telik egy kevés.

Az édesanya szegény körülményeik ellenére is hálás Istennek, hogy tud ételt rakni az asztalra. A segítség nem maradt el tőlük, a Szeretetszolgálat tűzifát adományozott a családnak, melynek nagyon örültek, és megköszönték.

gadoros20200205_02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »