sarkad-evangelizacio-2013-01

Rendkívüli eseménysorozat vette kezdetét július 5-én, Sarkadon, a Rendezvény téren. Az MPE Országos Cigánymisszió, az MPE Sarkadi Gyülekezete és Jared Worby, amerikai misszionárius közös szervezésében „Gospel alkalmak” címmel nyolc estés evangelizáció sorozatot tartottunk. Jared Worby fölajánlotta az általa megálmodott (egy utánfutóból kialakított) mobil színpadot és a hozzá tartozó székeket, hangosító és világító berendezéseket az alkalmak megvalósításához. Így most nem a kőszínpadot használtuk, amitől mindig jó távol ülnek le az érdeklődő emberek, hanem közelebb mentünk a hallgatósághoz, és próbáltuk megszólítani Sarkad lakosait az Örömhír üzenetével estéről estére.

A korábbi hasonló (de rövidebb) rendezvényekhez képest most sokkal több időt és energiát fektettünk a hirdetésbe. 4000 szórólapot kézbesített a Magyar Posta, több tucat plakátot helyeztünk ki, hirdettünk a helyi újságban és internetes közösségi fórumon is, de személyes hívogatás is történt. Minden este összegyűlt 15-20 hívő (különböző gyülekezetekből) és 10-15 még nem hívő érdeklődő. A nyolc este során több igehirdető és énekes csoport is szolgált, köztük Jared Worby is, aki egymásra épülő üzeneteket adott át.

A helyi pünkösdi gyülekezet tagjait jól megmozgató programsorozat alatt voltak néhányan, akik úgy döntöttek, hogy Jézus Krisztust elfogadják életük megváltójának és urának. Ebből azért látszik, hogy vannak még nyitott szívű emberek. Bízom benne, hogy Isten ad még lehetőséget a város lakóinak arra, hogy felismerjék: az ország – és a város – gondjait egyetlen politikai párt vagy mozgalom sem képes megoldani, egyedül a Mindenható Isten: „…de megalázza magát népem, amelyet rólam neveztek el, ha imádkoznak, keresnek engem és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat.” (2Krónika 7,14)

Köszönjük az Úrnak a kegyelmét, ami még mindig él, és a jó időjárást. Köszönjük a helyi önkormányzatnak az engedélyt és az áramforrást. Jared Worby testvérnek köszönjük a komoly erőfeszítéseit és szolgálatát. Köszönjük az MPE OCM támogatását, a missziós csapat tagjainak szolgálatát. Valamint köszönjük a testvér gyülekezetek imáit, támogatását és aktív részvételét is.

Jó volt együtt szolgálni minden résztvevővel. Ha az Úr megsegít, augusztusban folytatjuk…

Adamik László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »