logo

Szeghalmon már egy éve van heti rendszerességgel csoportalkalom. Két emberrel kezdődött el a csoport, akik űrt éreztek az életükben és rájöttek, hogy ezt csak Jézus Krisztus tudja betölteni. November 16-án is ellátogattak az MPE OCM munkatársai a szeghalmi házi csoportba.

Ahogy telt az idő, úgy kezdett gyarapodni a csoport, először két fővel, azután még négy-öt látogatóval több lett. Volt már olyan alkalmunk is, ahol 14–15-en is összejöttek helyiek. Miután tanítások vannak minden héten, a csoport tagjai alig tudják kivárni, hogy elérkezzen a következő alkalom, így a következő tanítás is. Istennek adunk hálát a csoport minden egyes tagjáért, így mindazért is, ami végbemegy a szeghalmi csoportban.

Nagy hála van a szívünkben miután több testvérünk is jelezte, hogy be szeretne merítkezni. Hatalmas áldás ez, hogy az Evangélium hirdetésének, tanítványozásnak eredménye van.

Sötét László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »