Az NKKI és az MPE OCM közösen szervezi meg az első ”Pepita tábort”, Békésen. Ezt a tábort az iskolában kiemelkedően teljesítő, az iskolai életben aktívan résztvevő, művészetek és képzőművészet iránt érdeklődő gyermekeknek ajánljuk fel, díjmentesen, ajándékként.

 Hogy mi is az a „Pepita”?

  • kézművesség, képzőművészet, zene és tánc
  • hagyomány és modernitás
  • kretivitás
  • öröm és mozgás
  • alkotói kiállítás
  • közösség és barátság

4 nap, 4 téma

Hétfőtől csütörtökig a fiatalok minden nap más-más területbe kóstolhatnak bele. Így lesz kézműves és képzőművészeti, táncos és zenés nap. De nem kell megijedni! Mindehhez semmilyen előképzettség nem szükséges! Csak nyitottság. Ráadásul minden területhez remek, hozzáértő tanárok is társulnak.

A tábor július 15-19-ig tart és a Reményhír Intézmény Epreskerti Óvoda épületében és udvarán kerül megrendezésre. Délelőtt 9 órától délután 4 óráig számítunk a fiatalokra, amihez napi háromszori étkezést is biztosítunk.

5. nap

És, hogy mivel zárjuk a Pepitát? Egy mindenki számára nyitott kiállítással, ahol a hét közben elkészültalkotásokat lehet majd megcsodálni.

Reméljük a fent leírtak meghozták a „Pepita-kedvet”.

Kérdés esetén, bátran keressenek minket ezen a telefonszámon: 70/776-9179

Jelentkezési lehetőség korlátozott számban!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »