Július 30-án, szombaton a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió evangélizációval egybekötött Istentiszteletet tartott Mezőberényben egy családi házánál. Az alkalom elején Istent dicsőítő énekeket énekeltünk Antóni Pál és Kis István vezetésével. Ezek után sor került négy kisgyermek bemutatására, majd egy házasságkötés következett. Bár már évek óta törvényes házasságban éltek a testvérek, de a megtérésükkor mégis fontossá vált, hogy Isten előtt is elkötelezzék magukat, egymás mellett. Az esketést Surman László lelkész, az MPE OCM vezetőpresbitere végezte, aki igen komoly szavakkal vezette be a házasulandókat szövetségkötésükbe.

            Ezek után ismét énekeltünk és az evangélium üzenete is elhangzott, majd az alkalom fénypontjaként sor került egy bemerítésre. Bemerítkező testvérnőnk bizonyságot tett hitéről, gyógyulásáról és arról, hogy szabad akaratából vállalta a bemerítést. Az alakalmon jelenlévők, nagyjából 40 fő, nagy örömmel a szívükben távoztak el az otthonaikba. Ezek után a házicsoport tagjaival együtt úrvacsoráztunk.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy láthattuk az Ő munkáját emberek életében és hisszük, hogy ez a jövőben is folytatódni fog.

Kis István

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések