gyerekfoglalkozas-verpelet-2017-2

A Finnországból érkezett missziós csoport július 28-án Verpelétre látogatott, ahol délelőtt egy nagyobb létszámú gyerekcsoport felé szolgáltak a verpeléti gyülekezetben. Először énekekkel és látványos, tanulságos rövid előadásokkal szólították meg őket, majd az udvaron mozgalmas játékok közben votak aktív részesei a programnak.

Délután az ifjúsági csoportottal is megismerkedtek, akik egyenként bemutatkoztak, majd néhány bátorító üzenet után a finn csoport tagjai imádkoztak mindenkiért.

Este felé már egy hívő család házánának udvarán vártak minket, ahol az evangelizációs alkalom hamarosan elkezdődött. A környező házaknál szinte mindenhol kiültek az emberek a ház elé, hogy jobban hallják és lássák, mi történik. Rövid magyar nyelvű dicsőítés után finn énekek és bizonyságtételek következtek. A csoport több tagja is elmondta az élő Istennel való találkozása élményét. Egy igehirdetés is elhangzott, amiután imádkoztunk az Istentől áldást, gyógyulást, szabadulást váró emberekért.

Újabb áldott napot tölthettünk együtt Isten népével.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »