November 11-én, Antóni Ernő az MPE OCM missziós munkatársa a gyomaendrődi házi csoportban a nyelvünk hatalmáról beszélt a Példabeszédek 18. 20-21. igeversek alapján.

„Mind az élet mind a halál a nyelv hatalmában van. Ezért nagyon oda kell figyelni, hogy mit beszélünk, hogyan szólunk egymáshoz.” – figyelmeztetett mindenkit a missziós munkatárs. Majd így folytatta: „A Jakab 3-ban azt mondja a Biblia, hogy ne jöjjön ki a szánkon áldás és átok.” Ezután megkérdezte: „Te hogyan beszélsz? Milyen mondatok hagyják el ajkadat?” Mindenki megérthette, hogy Isten arra hívott el bennünket, hogy áldást mondjunk egymásra.

A csoport tagjai úgy váltak el egymástól, hogy eldöntötték, ezentúl áldást mondanak embertársaik életére, odafigyelnek egymásra, legfőképp pedig beszédükre ügyelnek majd.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »