Az első lépéseit számolgatja az MPE OCM gyomaendrődi házi csoportja. A második alkalommal, október 16-án tizenhárman jöttünk össze, amikor is a látogatók városuk jellegzetességeiről meséltek.Többek között azt is megtudtuk, hogy jó néhány vallás van jelen a településen, viszont a helyi lakosság nem gyakorolja lelkesen a hitéletét, ezért kevesen látogatják a templomokat, gyülekezeteket.

A csoporton megjelenők, lelkesen meséltek önmagukról, bátran vállalva gyengeségeiket, hiányosságaikat, ami őszinteséget és egy egészséges nyitottságot üzent számunkra. Ez az állapot alkalmas lehet arra, hogy valami jó dolog, és hitünk szerint a legjobb esemény felé közeledjen szívük és felismerjék felemelkedésük egyetlen igazi kulcsát, a Biblia szerinti életet.

Minden krízisben benne van a változás, a jobb felismerésre jutás lehetősége is, amit nem szabad elfelednünk! A tapasztalat azt mutatja, hogy a sportbeli teljesítmények, a zenei és egyéb művészi hajlamok csupán limitált réteg számára nyújtanak kitörési lehetőséget. A hit képessége azonban nem csupán ingyen van, de számtalan emberi tapasztalat szerint hiteles felemelkedést biztosít azok számára, akik bizalmukat nem az emberi erőforrásokban látják, hanem a hit felé való elköteleződésben! Jó hangulatú, interaktív beszélgetésünk volt, melyben a résztvevők sok kérdést tettek fel számunkra. Izgalmas kihívás és élmény volt az este mindenki számára.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések