Az első lépéseit számolgatja az MPE OCM gyomaendrődi házi csoportja. A második alkalommal, október 16-án tizenhárman jöttünk össze, amikor is a látogatók városuk jellegzetességeiről meséltek.Többek között azt is megtudtuk, hogy jó néhány vallás van jelen a településen, viszont a helyi lakosság nem gyakorolja lelkesen a hitéletét, ezért kevesen látogatják a templomokat, gyülekezeteket.

A csoporton megjelenők, lelkesen meséltek önmagukról, bátran vállalva gyengeségeiket, hiányosságaikat, ami őszinteséget és egy egészséges nyitottságot üzent számunkra. Ez az állapot alkalmas lehet arra, hogy valami jó dolog, és hitünk szerint a legjobb esemény felé közeledjen szívük és felismerjék felemelkedésük egyetlen igazi kulcsát, a Biblia szerinti életet.

Minden krízisben benne van a változás, a jobb felismerésre jutás lehetősége is, amit nem szabad elfelednünk! A tapasztalat azt mutatja, hogy a sportbeli teljesítmények, a zenei és egyéb művészi hajlamok csupán limitált réteg számára nyújtanak kitörési lehetőséget. A hit képessége azonban nem csupán ingyen van, de számtalan emberi tapasztalat szerint hiteles felemelkedést biztosít azok számára, akik bizalmukat nem az emberi erőforrásokban látják, hanem a hit felé való elköteleződésben! Jó hangulatú, interaktív beszélgetésünk volt, melyben a résztvevők sok kérdést tettek fel számunkra. Izgalmas kihívás és élmény volt az este mindenki számára.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 28.
 • 2023. március 28. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »