egyhazi_nemzetisegi_altalanos

Sajtóközlemény

Gyülekezeti épület felújítása – EGYH-KCP-19-P-0003
​Projektidőszak: 2019.01.01. – 2019.12.31.

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió 2019. májusában 900.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársághoz benyújtott pályázat keretében.

A támogatás célja a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Hajdúhadházi Tüzes Szívek Gyülekezete gyülekezeti épületének helyreállítása, melyen az időjárás okozott károkat.

A gyülekezet 60 felnőtt tagból, illetve gyermekekből áll. A támogatás összegéből a gyülekezet férfi tagjai sikeresen megvalósították első körben a tetőszerkezet felújítását. Második körben az épület nyílászáróit cserélték ki az önkéntes gyülekezeti tagok. Végül az épület helyiségei teljes felújításon mentek át. Padlóburkolás, csempézés, szigetelés, gipszkartonozás és festés is történt.

A gyülekezet tagjai számára ez az épület, mint közösségi tér jelenti a felüdülést, megnyugvást a mindennapokban. A kapott támogatásnak köszönhetően – az épületfelújítás mellett – közösségformálás, készségfejlesztés és csapatmunkára való képesség erősítése is történt.

2019. december 31.​
Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »