egyhazi_nemzetisegi_altalanos

Sajtóközlemény

Gyülekezeti épület felújítása – EGYH-KCP-19-P-0003
​Projektidőszak: 2019.01.01. – 2019.12.31.

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió 2019. májusában 900.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársághoz benyújtott pályázat keretében.

A támogatás célja a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Hajdúhadházi Tüzes Szívek Gyülekezete gyülekezeti épületének helyreállítása, melyen az időjárás okozott károkat.

A gyülekezet 60 felnőtt tagból, illetve gyermekekből áll. A támogatás összegéből a gyülekezet férfi tagjai sikeresen megvalósították első körben a tetőszerkezet felújítását. Második körben az épület nyílászáróit cserélték ki az önkéntes gyülekezeti tagok. Végül az épület helyiségei teljes felújításon mentek át. Padlóburkolás, csempézés, szigetelés, gipszkartonozás és festés is történt.

A gyülekezet tagjai számára ez az épület, mint közösségi tér jelenti a felüdülést, megnyugvást a mindennapokban. A kapott támogatásnak köszönhetően – az épületfelújítás mellett – közösségformálás, készségfejlesztés és csapatmunkára való képesség erősítése is történt.

2019. december 31.​
Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »