kotaji-szeretetpont-20201126_00

Kérelem érkezett a Kótaji SZERETETPONTHOZ: egy 3 kisgyereket nevelő, munkáját elvesztett, kilátástalan anyuka kért segítséget, élelmiszert.

Az MPE OCM Kótaji Glória Gyülekezete és a Kótaji SZERETETPONT munkatársai hamar fel is vették a családdal a kapcsolatot, és együtt vitték el nekik a kedves felajánlók adományait. Kapott a család tartós élelmiszert és húst, emellett gyerekruhákat, ágyneműt. A gyülekezeti tagok szinte erejük felett adakoztak. Nagyon nagy öröm volt a család arcán, a mi szívünkben pedig hála.

Sajnos nagyon sok hasonló család van országos és megyei szinten, akiktől rendszeresen kapunk kérelmet. Ezért kérünk mindenkit, aki csak teheti, segítsünk együtt a bajbajutott embertársainkon.

Mert tényleg jobb adni, mint kapni.

Sebők Krisztofer
Kótaji SZERETETPONT

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »