fekszalonnasutes20150731_01

Kis szünet után a legutóbbi FÉK klubok a megszokottól eltérőek voltak. A múlt héten egy amerikai focicsapatról szóló filmet néztünk, ami sokakat elgondolkodtatott az odaszánásról, hitről, kitartásról. A mostani délutánon pedig szalonnát sütöttünk. Összesen tizennégyen voltunk, láthatóan mindenki jól érezte magát. Mindenki az ízlésének megfelelően, szalonnát vagy virslit süthetett. Aki pedig nem volt éhes az énekelt, vagy próbálkozott a gitározással. A tűz körül, és persze attól távolabb is hangulatos beszélgetések alakultak.  Remélhetőleg nem maradt senki éhesen, erről a klubfoglalkozásnak helyt adó közösségi ház munkatársai is szívesen gondoskodtak. A sütés után a példaképekről beszélgettünk, arról, hogy különbség van, a példakép és az utánzás között. Levontuk a következtetést arról, hogy nem mindegy hogy jó vagy rossz példák vagyunk mások előtt. Bárki lehet egy másik ember példaképe, ezért fontos, hogy mi is jó példákat keressünk és idővel magunk is azzá váljunk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »