pcsz-bekes-szorgalom-plakat

A napokban a Békési SZERETETPONT költöztetésben nyújtott segítséget egy házaspárnak. A kisgyermekes család a szegregátumból eljőve a belvárosban talált egy olyan albérletet, ahol új életszakasz kezdődhet el számukra, bontogathatják szárnyaikat és tervezhetik a közös jövőjüket.

Mivel a fiatalok minden anyagi forrásukat felhasználták, ezért a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához fordultak kérésükkel.  A Békési SZERETETPONT munkatársai gyorsan reagáltak, és azonnal tudtak segíteni a költöztetésben, így újra nagy szeretettel tudtuk támogatni a családot ez alkalommal is.

A hátrányos helyzetből sokszor nehéz kitörni, de ők az egyik példája annak, hogy mindegy honnan jössz: kitartással, szorgalommal és áldozatos munkával bármit elérhet az ember!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »