2012 januárjában, a hideg tél sajnos nálunk is, az MPE OCM Segítő Szolgálat hajdúsámsoni telephelyén sok családnak nehezítette meg az életét. A helyi szervezetekkel együtt dolgozva, mi is akcióba léptünk és néhány családnak megpróbáltunk enyhíteni nehéz helyzetén. Voltak olyanok, akik teljesen tüzelő nélkül, fagypont közeli hőmérsékletben várták a nagy hideget, másoknak nem volt takarójuk és olyan személy is előfordult, aki minden élelmiszerből kifogyva, éhezve volt a lakásban.

Ez csak néhány eset a sok közül, akik segítségre várva, elkeseredve néztek a nehéz napok elé, de bármiben is tudtunk segíteni és enyhíteni reménytelennek tűnő helyzetüket, minket örömmel töltött el.

„Aki csak egyetlen embert is segít, ezzel betölti életének értelmét, akkor igazán megéri, hogy az ember másoknak adja át magát, végső erejéig, sőt erején túl is.”  (Stefan Zweig )

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »