nagyar-20210822_01

2021. augusztus 22-én A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Mátészalkai Gyülekezete rendezett  egy közös hálaadó ünnepet, amely körzetük helyszínén, Nagyarban volt megtartva. Az alkalom Isten segítségével és a helyi vezetők, Rákosi Zoltán és Horváth Csaba szervezésében jöhetett létre. Több településről érkeztek vendégek; ilyenek voltak: Tiszavasvári, Debrecen, Döge, Kisar, Kispalád, Paszab és a Nyírvasvári fiatalság.

Az alkalmat egy köszöntő beszéddel indították, amelyet a helyi presbiter, Rákosi Zoltán mondott el. Ezután Istent dicsőítő énekeket énekeltek együtt az ott jelenlévő testvérek. Majd Horváth Csaba vette át a szót, pár mondatban ő is köszöntötte a jelenlévőket. Ezután a szolgálók tettek bizonyságot arról, hogyan tartotta meg őket Isten a vírus helyzet alatt, és hogyan szabadította meg őket. Hálás szívvel emlékeztek meg azokra a pillanatokra, helyzetekre, amikben megsegítette őket az Úr.

A konferencia célja a hálaadás volt és az összetartozás egy szívvel, közös akarattal való megerősítése. Végül egy közös ima zárta az alkalmat, melyben Istennek hálát adva köszönték meg, hogy ez a nap létrejöhetett.

A résztvevők nagyon jól érezték magukat, és zárásként közös szeretetvendégséggel is szolgáltak egymás felé.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »