2008. Pünkösd ünnepén kezdődött a rendszeres missziómunka a békési hajléktalanok között. Már akkor kéthetente látogatták az odaszánt keresztények a hajléktalan szállót. Az MPE OCM Szeretetszolgálata 2009. december 16-i megalakulása után felvállalta a Hajléktalanmissziót. Azóta, minden második héten hétfőn este 1,5-2 órás látogatásra kerül sor.

Az alkalmon lehetőség van beszélgetésre a Biblia tanításainak fényében. A Szeretetszolgálat munkatársai a lelki, erkölcsi támogatás mellett, anyagi támogatást is nyújtanak, hiszen több esetben adományoztak élelmiszercsomagot, gyógyszereket, ruhaneműket és bútorokat is.

Az MPE OCM Szeretetszolgálata meleg étellel is többször szolgált a rászoruló hajléktalanok felé, akiknek minden támogatásra szükségünk van.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »