2008. Pünkösd ünnepén kezdődött a rendszeres missziómunka a békési hajléktalanok között. Már akkor kéthetente látogatták az odaszánt keresztények a hajléktalan szállót. Az MPE OCM Szeretetszolgálata 2009. december 16-i megalakulása után felvállalta a Hajléktalanmissziót. Azóta, minden második héten hétfőn este 1,5-2 órás látogatásra kerül sor.

Az alkalmon lehetőség van beszélgetésre a Biblia tanításainak fényében. A Szeretetszolgálat munkatársai a lelki, erkölcsi támogatás mellett, anyagi támogatást is nyújtanak, hiszen több esetben adományoztak élelmiszercsomagot, gyógyszereket, ruhaneműket és bútorokat is.

Az MPE OCM Szeretetszolgálata meleg étellel is többször szolgált a rászoruló hajléktalanok felé, akiknek minden támogatásra szükségünk van.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »