311479609_2183113221871683_5956152086006845982_n

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az Őszmarasztaló hálaadás elnevezésű programot az Epreskerti óvodában. A kétnapos eseményen Pintér Béla is koncerttel lepte meg a gyermekeket és a hozzátartozóikat.

Az Epreskerti óvodába járó gyermekek és a pedagógusok egyaránt nagy izgalommal készültek az első alkalommal megrendezett Őszmarasztaló hálaadás elnevezésű eseményre, amelyre a családok minden tagját örömmel várták a szervezők.

Tavaly létrehoztunk egy kis kertet az óvoda udvarán, ahol elkezdtünk zöldséget és gyümölcsöket termeszteni, gondoztuk őket a magvetéstől egészen a szüretig, és úgy gondoltuk, hogy egy hálaadási ünnepséggel szeretnénk megköszönni Istennek a gyönyörű szép növényeket, amiket kaptunk Tőle. Az óvoda minden dolgozója nagy odaadással készült a programra azért, hogy a kezünk munkájával is Istennek adhassuk a dicsőséget. Jó alkalmat szolgált a mostani ünnepség arra is, hogy a családokkal szorosabbra fűzzük a kapcsolatot ” – emelte ki Dr. Nyáriné Ruzsa Tünde, óvodavezető.

„A hálaadás nem megy mindig természetesen az ember életében, sokszor nem vesszük észre, hogy milyen sok mindenért lehetünk hálásak. Ez is egyfajta áldozat, mert lemondok a panaszkodásról, a zúgolódásról azért, hogy arra figyeljek, amit Istentől kaptam áldásként ” – fogalmazott köszöntjében Durkó Albert misszióvezető, aki a Belügyminisztérium elismerését nyújtotta át az intézmény két pedagógusának, Vozár Sándornénak és Szládekné Bokor Blankának.

Az ünnepség kiemelkedő eseménye a hazai keresztény zenei élet egyik legismertebb előadójának, Pintér Bélának a koncertje volt, aki örömmel mondott igent a békési intézmény felkérésére, mert amint érdeklődésünkre elmondta mindig izgalmas kihívásnak tartja a gyermekkoncerteket.

Kocsány Roland

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »