ahitat20160229_01

Amikor elérkezik a hónap utolsó hétfője, akkor már minden pedagógus, és diák tudja, hogy közös áhítat lesz a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolában. Most sem volt ez másképp. Mivel egy kis változtatás sosem árt, egy adott évfolyamfelelős helyett, most az iskolában dolgozó finn házaspárt kértük meg, hogy tartsanak egy rövid előadást.

Ezt a feladatot Pirjo-Riitta Törmänen vállalta magára. Egy rövid bevezetés után Riitta mesélt az életéről, egészen a gyermekkortól a felnőtté válasig. Elmondta, hogy sok nehézség volt az életében, de Isten szeretete nem maradt távol tőle. Egy nehezebb időszak után találkozott Jézussal, és elfogadta Őt személyes megváltójának. Ettől a ponttól kezdve megváltozott az élete. Az áhítat végén Riitta bátorította a fiatalokat, hogy valósítsák meg álmukat és keressék Isten fantasztikus tervét az életükre vonatkozólag!

Ezúton is köszönjük a Törmänen házaspárnak, hogy lelkileg és szakmailag is támogatnak bennünket.

Kis István

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-zakanyszek-20211027
Jó helyen, jó időben

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Zákányszéki SZERETETPONTJA megoldja! Egy idős néni felkereste a zákányszéki kirendeltséget ezzel a kéréssel: “Segítséget szeretnék kérni, sajnos egyedül élek

Elolvasom »