2Mózes 14,16: „Te pedig emeld fel a te pálcádat és nyújtsd ki kezedet a tengerre és válaszd azt kétfelé, hogy Izráel fiai szárazon menjenek át a tenger közepén.

Isten az újjászületésünk pillanatában adott nekünk egy ilyen pálcát, ami Mózesnek is volt. Azt akarja, ha bármilyen probléma, nehézség, keserűség vesz körül, akkor emeljük fel. Van jogunk felemelni Isten pálcáját, hogy győztesek lehessünk, de mára sajnos ezt a pálcát sok minden másra felcseréltük már – nem Isten pálcája van a kezünkben, hanem sok minden más: cigaretta, alkohol, telefon, Facebook. Ma lehetőségünk van újra visszavenni a kezünkbe a botot, felemelni és győzni a Jézus Krisztus nevében.

2Mózes 17,9: „És monda Mózes Józsuénak: Válassz nékünk férfiakat és menj el, ütközzél meg Amálekkel. Holnap én a halom tetejére állok és az Isten pálczája kezemben lesz.

Ez az a pálca, ami ma hiányzik a kezünkből, ami az embereknek bátorságot és erőt adott, amíg kezünkben látták. A keresztények kezéből ma hiányzik az Isten pálcája, hiányzik a lelkesedés, hiányzik az erő, hiányzik a tűz. Mózes kimondja: ne féljetek mert Isten pálcája a kezemben lesz és győztesek vagyunk!

Áldott legyen Isten!

Péter Pál

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »