2Mózes 14,16: „Te pedig emeld fel a te pálcádat és nyújtsd ki kezedet a tengerre és válaszd azt kétfelé, hogy Izráel fiai szárazon menjenek át a tenger közepén.

Isten az újjászületésünk pillanatában adott nekünk egy ilyen pálcát, ami Mózesnek is volt. Azt akarja, ha bármilyen probléma, nehézség, keserűség vesz körül, akkor emeljük fel. Van jogunk felemelni Isten pálcáját, hogy győztesek lehessünk, de mára sajnos ezt a pálcát sok minden másra felcseréltük már – nem Isten pálcája van a kezünkben, hanem sok minden más: cigaretta, alkohol, telefon, Facebook. Ma lehetőségünk van újra visszavenni a kezünkbe a botot, felemelni és győzni a Jézus Krisztus nevében.

2Mózes 17,9: „És monda Mózes Józsuénak: Válassz nékünk férfiakat és menj el, ütközzél meg Amálekkel. Holnap én a halom tetejére állok és az Isten pálczája kezemben lesz.

Ez az a pálca, ami ma hiányzik a kezünkből, ami az embereknek bátorságot és erőt adott, amíg kezünkben látták. A keresztények kezéből ma hiányzik az Isten pálcája, hiányzik a lelkesedés, hiányzik az erő, hiányzik a tűz. Mózes kimondja: ne féljetek mert Isten pálcája a kezemben lesz és győztesek vagyunk!

Áldott legyen Isten!

Péter Pál

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »