iangreen_2018_01

Július elején volt alkalmunk vendégül látni az Országos Cigánymissziónál, Ian Green, Angliából érkezett szolgáló testvérünket. 1991 és 1999 között több tucatszor járt Magyarországon, a kommunista blokkból frissen kijött ország keresztényeinek gyülekezet vezetői képzéseit, gyülekezet plántálási programjait segítve. Durkó Albert, misszióvezetővel akkoriban találkozott először és az évtizedek múlásával is a létrejött kapcsolat megmaradt.

A misszió különböző szakterületeinek igazgatói és a vezető presbiterek csoportja is hallhatta gondolatébresztő előadásait, melyekben a stratégikus továbblépésre, jellemfejlődésre, gondolkozásbeli változásra sarkallta a jelenlévőket. Nem egyszeri alkalomról van szó csupán, reméljük, hogy a Cigánymissziónál tett látogatásai a jövőben rendszeressé válnak, és jó hatással lesznek szervezetünkre.

Vasárnap délelőtt a békési Élet Fája pünkösdi gyülekezetben prédikált a külföldi eladó, ahol üzenete a „Hogyan hozzuk le a Mennyet a Földre” címet viselte. Kihívás elé állította a gyülekezetet, miszerint mennyit teszünk a közvetlen környezetünkben élő, még hitetlen ismerőseinkért, barátainkért, szomszédjainkért. „Legyenek nem hívő barátaid, másképp céltalan, önző vallásosságban merül ki az életed!” – hangzott el. Hálásak vagyunk az ittlétéért és szolgálataiért!

Fajó Attila

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »