Az MPE OCM Segítő Szolgálat békési Idősek Nappali Ellátójában 2012. december 18-án tartottuk karácsonyi alkalmunkat. Ellátottaink meghívott barátaikkal együtt ünnepeltek.

A Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola tanulói betlehemes játékkal, karácsonyi dalokkal, versekkel kedveskedtek időseinknek.

A színvonalas műsort az ajándékozás követte. A kisorsolt nevek alapján ajándékozták meg egymást ellátottaink. A csomagokban cukorka, csokoládé, gyümölcs és sok ötletes ajándék volt.

Ellátottaink is készültek egymás szórakoztatására egy-egy kisebb műsorszámmal. Sok ismert vers és ének hangzott el. Időseink tarsolyából régen elfelejtett karácsonyi énekek is előkerültek, melyeket közösen énekeltek.

Nagy sikert aratott a tombolahúzás is, ahol a főnyeremény egy nagy torta volt.

A programot szeretetvendégség zárta, ahol finomabbnál finomabb süteményekkel, szendvicsekkel láttuk vendégül ellátottainkat.

Ismét nagyon jó hangulatú napot töltöttünk együtt!

Szeretnénk, ha jövőre még több ellátottnak szerezhetnénk boldog karácsonyt és új barátokat!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »