Az MPE OCM Segítő Szolgálat békési Idősek Nappali Ellátójában 2012. december 18-án tartottuk karácsonyi alkalmunkat. Ellátottaink meghívott barátaikkal együtt ünnepeltek.

A Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola tanulói betlehemes játékkal, karácsonyi dalokkal, versekkel kedveskedtek időseinknek.

A színvonalas műsort az ajándékozás követte. A kisorsolt nevek alapján ajándékozták meg egymást ellátottaink. A csomagokban cukorka, csokoládé, gyümölcs és sok ötletes ajándék volt.

Ellátottaink is készültek egymás szórakoztatására egy-egy kisebb műsorszámmal. Sok ismert vers és ének hangzott el. Időseink tarsolyából régen elfelejtett karácsonyi énekek is előkerültek, melyeket közösen énekeltek.

Nagy sikert aratott a tombolahúzás is, ahol a főnyeremény egy nagy torta volt.

A programot szeretetvendégség zárta, ahol finomabbnál finomabb süteményekkel, szendvicsekkel láttuk vendégül ellátottainkat.

Ismét nagyon jó hangulatú napot töltöttünk együtt!

Szeretnénk, ha jövőre még több ellátottnak szerezhetnénk boldog karácsonyt és új barátokat!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »