pcsz-bekes-20210922_01

Békési SZERETETPONTUNK a napokban kapott egy helyi lakostól továbbadományozás céljából egy nagy zongorát. Nem sűrűn ajánlanak fel a Szeretetszolgálatnak hangszereket, viszont szívesen fogadjuk ezen felajánlásokat is.

Miután helyére került a zongora, a kisfiú azonnal kipróbálta, édesanyja pedig készített róla egy videót, melyet elküldött a részünkre. Mindannyian mosollyal az arcunkon néztük végig a felvételt, és boldogok vagyunk, hogy részesei lehettünk a fiatal örömének.

Mindenki jó és tehetséges valamiben! Mindegy milyen a bőrszínünk, mindegy honnan jövünk, hány évesek vagyunk, Isten mindenkinek adott talentumot, amit kamatoztatnunk kell.

Ezúton is köszönjük a felajánlást, és sok sikert kívánunk a leendő kis zongoristának!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »